На Тернопільщині – кадрові зміни

Тернопільське обласне управління Пенсійного фонду України очолив Ігор Москалик. Представлення очільника цієї державної структури відбулося сьогодні, 26 лютого.

Голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний представив керівникам структурних підрозділів головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області та територіальних органів Фонду начальника головного управління – Ігоря Москалика.

Участь в представленні взяв також перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак, повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

В ході зустрічі з колегами голова правління звернув увагу на результати роботи органів Фонду за підсумками 2015 року та окреслив пріоритетні напрямки діяльності на 2016 рік.

Зокрема, увагу присутніх акцентовано на необхідності подальшої роботи в напрямі реформування діючої пенсійної системи, оптимізації чисельності управлінь фонду та скороченні адміністративно-господарських витрат, запровадження нових стандартів обслуговування громадян на базі централізованих інформаційних технологій.

 

 

-

This website uses cookies.