Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині – кадрові зміни

Тернопільське обласне управління Пенсійного фонду України очолив Ігор Москалик. Представлення очільника цієї державної структури відбулося сьогодні, 26 лютого.

пен-фондГолова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний представив керівникам структурних підрозділів головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області та територіальних органів Фонду начальника головного управління – Ігоря Москалика.

Участь в представленні взяв також перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак, повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

В ході зустрічі з колегами голова правління звернув увагу на результати роботи органів Фонду за підсумками 2015 року та окреслив пріоритетні напрямки діяльності на 2016 рік.

Зокрема, увагу присутніх акцентовано на необхідності подальшої роботи в напрямі реформування діючої пенсійної системи, оптимізації чисельності управлінь фонду та скороченні адміністративно-господарських витрат, запровадження нових стандартів обслуговування громадян на базі централізованих інформаційних технологій.

 

 

У Кременці через ожеледицю ”Камаз” злетів у кювет

У Тернополі “патріотичні” гопники потрощили автомобілі російського виробництва