Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Футболіст команди Надала забив гол з центра поля. На тренуванні…

14 жовтня, на футбольному полі Тернопільського педагогічного університету ФК «Тернопіль» провів двосторонку. В матчі основи та резервістів перемогу святкували більш досвідченіші футболісти – 4:3. 

BogdanovАле матч запам’ятався іншим – півзахисник муніципалів Віталій Богданов, який виступав за другу команду, зумів відзначитися ударом з центра поля, повідомляє прес-служба ФК “Тернополя”.

У другому таймі, при рахунку 3:0 на користь основи, резервісти розігрували м’яча з центрального кола. Прямим ударом Богданов зумів закинути м’яча за комірець основному кіперові ФК «Тернопіль» Сергію Чернобаю (3:1). 

До цього, у першому таймі, після розіграшу кутового рахунок відкрив Тарас Кривий (1:0). Ще один гол до перерви на рахунку Степана Клекота, котрий обігрався з Артуром Дорі і елегантно катнув м’яча між ніг молодому воротарю Володимиру Павлишину (2:0). 

Вже в другому таймі сольний прохід Тараса Кривого завершився навісом на Сергія Атласюка, який ударом головою ледь не порвав сітку (3:0).

А далі був диво-гол Віталія Богданова, після якого ще один результативний удар записав на свій рахунок Кривий, що точно влучив з середньої відстані у нижній кут воріт (4:1).

Дещо розслаблена основа наприкінці матчу дозволила резервістам скоротити рахунок до мінімуму. Обидва голи на рахунку Андрія Капеляна. Спершу він точно пробив з близької відстані після перепасовки з Віталієм Богдановим (4:2), а згодом Андрій влучно завершив комбінацію, яку розпочали молоді Іван Когут та Денис Параїл (4:3).

У Тернополі за один день до патрульної поліції подали заяви 1060 кандидатів

На Тернопільщині уже зареєстровано 10 порушень виборчого законодавства