Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин за вбивство вагітної жінки сидітиме 15 років

Колегія суддів апеляційного суду Тернопільської області відхилила апеляційну скаргу чоловіка, якого звинувачують у скоєнні вбивства.

gratyРаніше Тернопільським міскрайонним судом його визнано винним в умисному вбивстві (п.2 ч.2 ст. 115 КК України), крадіжці (ч.1 ст. 185 КК України), заподіянні тілесних ушкоджень працівнику правоохоронних органів (ч.2 ст. 345 КК України) та засуджено до 15 років позбавлення волі.

«Як зазначається у вироку, наприкінці лютого 2015 року приблизно о 3-ій годині ночі 23-річний Петро Д. у стані алкогольного сп’яніння перебував у кімнаті разом із потерпілою Наталею Г. На побутовому ґрунті між ними виник конфлікт, і хоча обвинувачений знав, що дівчина вагітна, з мотивів помсти задушив її», – повідомили у прес-службі апеляційного суду Тернопільської області.

Після цього із серванта він забрав срібні прикраси та гроші, на загальну суму 1 тис. 850 грн., а, під час свого затримання, спричинив тілесні ушкодження працівникові правоохоронних органів.

І хоча обвинувачений своєї вини у вбивстві не визнав, колегія суддів апеляційного суду Тернопільської області прийшла до висновку про доведеність його вини та залишила без змін вирок суду першої інстанції.

 

У Тернополі ледь не спалили автозаправку “Укрнафти”

Гроші є, а гри немає – ФК “Тернопіль” отримав з бюджету міста іще 320 тисяч гривень