Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі ще один посадовець за чималий хабар отримав такий же штраф

За отримання хабара у розмірі 20 тисяч гривень колишній податківець отримав штраф у розмірі 23,8 тисяч гривень.

суд1За корупційну діяльність засуджено начальника відділу погашення боргу Головного управління Державної фіскальної служби Тернопільщини та його посередника.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

“У червні 2016 року Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області визнав винними начальника відділу погашення боргу Головного управління Державної фіскальної служби Тернопільщини та юриста одного з товариств м. Тернополя у вчиненні корупційного злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави)”. – йдеться у повідомленні прес-служби.

Доведено, що 1 квітня 2016 року колишній службовець М. за посередництва юриста Р. одержали від громадянина України грошові кошти в розмірі 20 тис грн за вплив на прийняття рішення щодо прискорення процедури банкрутства підприємства.

Як повідомив військовий прокурор Тернопільського гарнізону Олександр Федчишин, суд врахував всі обставини і засудив зловмисників до 23,8 тис грн та 17,8 тис грн штрафу відповідно. Обвинувальний вирок 16 липня поточного року набрав законної сили.

Нагадаємо, що абсолютна більшість кримінальних справ за хабарництво на Тернопільщині завершується призначення штрафу для порушника. Як з такими м’якими рішеннями судів побороти корупцію?..

Тернопільські патріоти вимагають прибрати зірку Давида з герба міста

Начальнику Тернопільської обласної архбудінспекції загрожує не менше 5 років тюрми