Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В елітній школі Тернополя з батьків збирають по 500 гривень

Тернополяни продовжують скаржитися на побори у школах. Чергове звернення на тему збору грошей з батьків на сайті міськради розміщене 18 лютого.

третя-школа“Шановний Сергій Віталійович. Прошу знову звернути увагу на побори в школах, зокрема у ЗОШ №3. За наслідками проведених 16 лютого батьківських зборів, батьки учнів 1 класу повинні знову здавати по 500 гривень невідомо на які потреби. В світлі виданого недавно міською радою документу про заборону таких поборів така ситуація є незрозумілою”. – пише тернополянин Ігор на сайті міськради у рубриці питання-відповіді.

Відповіді на звернення тернополянина поки що нема.

Нагадаємо, нещодавно у Тернопільській міській раді нагадали про діючу заборону примусового збору коштів з батьків у школах.

Однак, схоже на те, що не всі почули про цю заборону. Зокрема, дивно, що не почули цього і в елітній тернопільській школі №3, яка розташована за 150 метрів від міської ради.

Це ж навіть без Інтернету від міськради до керівництва школи можна донести зміст діючого наказу – перестаньте обдирати батьків і постійно збирати з них гроші!

П’ятьох майданівців з Тернопільщини нагороджено орденами “За мужність”

Губернатор Януковича розповів, як і де зараз живе на одну пенсію