Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Львівські “тітушки” пояснили, що приїхали до Тернополя працювати будівельниками

У тернопільській поліції розповіли деталі конфлікту на будівельному майданчику, який трапився в обласному центрі вчора, 26 січня.

титушкиПовідомлення про конфліктну ситуацію на вулиці Микулинецька, 116 надійшло до Тернопільського відділу поліції 26 січня о 8:30 від диспетчера охоронної фірми, інформують у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Для забезпечення охорони громадського порядку  виїхали працівники поліції ГУНП. З’ясувалося, що понад  30 осіб зайшли на територію житлово-будівельного кооперативу та спровокували словесний конфлікт з працівниками охоронної фірми. На місці події невідомі відмовилися надати правоохоронцям свої документи для перевірки.

Поліцейські не допустили порушення правопорядку. Для з’ясування деталей суперечки усіх учасників інциденту запросили проїхати в приміщення Тернопільського відділення поліції.

Правоохоронці встановили особи 32-ох чоловіків – це мешканці Львівщини та Чернівеччини, 1988 – 1995 років народження. За даними поліції, один із них – 20-річний львів’янин у 2014 році вчинив кримінальне правопорушення. На даний час львівські слідчі проводять досудове розслідування кримінального провадження, у якому він фігурує, як підозрюваний.

При опитуванні іногородні мешканці пояснили, що у Тернопіль приїхали, аби влаштуватися на роботу будівельниками.

Поліцейські провели профілактичну бесіду з даними особами щодо недопущення вчинення протиправних дій на території області.

Інші персональні дані цих осіб, згідно законодавства України, розголошенню не підлягають.

Нагадаємо, вчора під час сесії міськради мер Тернополя Сергій Надал заявив, що у місто приїхали “тітушки” з львівської області для влаштування масових безпорядків. 

 

 

Колишнього прокурора за скоєння смертельного ДТП можуть посадити на 8 років

У чемпіонат Тернопільщини з футболу хочуть залучити 18 команд