“Віддав життя, щоб ми жили…” Тернопільщина попрощалася із Героєм Віталієм Швецем

Борсуківська громада на Тернопільщині навколішки “живим” коридором шани зустріла скорботний кортеж із останками полеглого захисника Віталія Швеця.

Із молитвою й сльозами шляхом, устеленим квітами, із військовими почестями рідні та близькі, односельчани, друзі та побратими провели в останню дорогу мужнього воїна до місця вічного спочинку. Багато добрих слів на адресу загиблого Віталія – як батька, брата, друга, побратима, односельця, сусіда, вмілого господарника – лунало під час похорону.

“Швець Віталій Ілліч (16.01.1968 р.н.) віддав своє життя задля інших, пожертвував усім, аби ми продовжували жити на рідній землі під українським небом. Його рідні востаннє змогли сказати слова великої любові та закарбувати у памʼяті його образ, адже його земне життя, на жаль, закінчилось від рук страшного ворога. Сумуємо разом із родиною Віталія, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій у Царстві небеснім. Герої не вмирають, а залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!” – підтримали рідних Героя представники Борсуківської сільської ради.

Бойко Роман

This website uses cookies.