Хотів закопати тіло на городі: на Тернопільщині 19-річний хлопець убив сусіда (ВІДЕО)

Поліцейські Теребовлянського відділення затримали 19-річного жителя Золотниківської громади за підозрою в умисному вбивстві. Інцидент стався 19 жовтня. Фігурант уже зізнався у скоєному злочині, йому оголошено підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Тіло 57-річного чоловіка з явними тілесними ушкодженнями виявили сусіди на присадибній ділянці, після чого одразу викликали поліцію. За попередньою інформацією, потерпілий прийшов у гості до жінки, яка проживала із сином. Під час візиту він почав чіплятися до жінки, на що відреагував її син, який знаходився в сусідній кімнаті. Хлопець жорстоко побив чоловіка, після чого витягнув його на вулицю і продовжив наносити тілесні ушкодження. Зловмисник намагався приховати сліди злочину, намагаючись закопати тіло на своєму подвір’ї, але його дії були припинені.

Фігуранта затримали, він повністю визнав свою вину. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу, триває досудове розслідування.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.