У Тернополі таксист знайшов гаманець клієнта з карточкою і зняв з неї кошти

Чоловік, надаючи послуги таксі, знайшов в автомобілі гаманець, який загубила клієнтка. У ньому була банківська картка. З неї зловмисник зняв понад три тисячі гривень.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася жителька Золочівського району Львівської області. Жінка розповіла про те, що у неї було викрадено банківську картку з якої в подальшому знято понад три тисячі гривень. Зі слів потерпілої, напередодні крадіжки вона замовляла таксі з Тернополя додому і, мабуть, в салоні авто загубила гаманець у якому був банківський документ.

У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу водія послугами якого скористалася жителька Львівщини. Це мешканець Тернополя, 1979 року народження. Чоловік дійсно знайшов в салоні власного авто загублений гаманець і того ж дня вирішив перевірити наявність коштів на картці, що була всередині. До «заробітку» додалася кругленька сума – понад три тисячі гривень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення тернополянину підозри.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Віталій Чемерис

This website uses cookies.