Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі таксист знайшов гаманець клієнта з карточкою і зняв з неї кошти

Чоловік, надаючи послуги таксі, знайшов в автомобілі гаманець, який загубила клієнтка. У ньому була банківська картка. З неї зловмисник зняв понад три тисячі гривень.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася жителька Золочівського району Львівської області. Жінка розповіла про те, що у неї було викрадено банківську картку з якої в подальшому знято понад три тисячі гривень. Зі слів потерпілої, напередодні крадіжки вона замовляла таксі з Тернополя додому і, мабуть, в салоні авто загубила гаманець у якому був банківський документ.

У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу водія послугами якого скористалася жителька Львівщини. Це мешканець Тернополя, 1979 року народження. Чоловік дійсно знайшов в салоні власного авто загублений гаманець і того ж дня вирішив перевірити наявність коштів на картці, що була всередині. До «заробітку» додалася кругленька сума – понад три тисячі гривень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення тернополянину підозри.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

На Чортківщині водій на ВАЗі збив чоловіка

На Чортківщині водій на ВАЗі збив чоловіка (ФОТО)

У Тернополі померло немовля: родичі звинувачують лікарів