Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі чоловік до смерті побив знайомого: 10 років тюрми (ФОТО)

У Тернополі чоловік до смерті побив знайомого
У Тернополі чоловік до смерті побив знайомого

За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, житель Тернопільщини постане перед судом.

Слідчі Головного управління Нацполіції в Тернопільській області скерували до суду обвинувальний акт щодо 36-річного мешканця Тернопільського району, який до смерті побив знайомого. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

У квітні цього року до співробітників поліції надійшло повідомлення від жительки обласного центру про те, що за місцем проживання вона виявила свого 42-річного співмешканця без ознак життя. Лише після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік помер в результаті численних травм голови.

У ході досудового розслідування було встановлено, що у квартирі, де мешкав загиблий із жінкою, до них в гості прийшов товариш. Вони розпивали спиртні напої й у ході застілля між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Гість кілька разів вдарив господаря квартири по голові, а після цього він разом з подругою потерпілого залишили квартиру. Від отриманих травм потерілий помер.

36-річному жителю Тернопільського району слідчі поліції повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За результатами проведених експертиз та зібраних доказів поліцейські, за процесуального погодження Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони у Західному регіоні, скерували обвинувальний акт на судовий розгляд, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

132000 гривень видурили шахраї у двох жительок Тернопільщини: що сталося

132000 гривень видурили шахраї у двох жительок Тернопільщини: що сталося

У Білобожницькій громаді облаштували Пантеон Героїв