У Бучачі чоловік впав із 5-метрової кручі

Протягом минулих вихідних рятувальники Тернопільщини виїжджали на ліквідацію п’яти пожеж, а також допомогли врятували людей. У місті Бучач бійці ДСНС врятували місцевого 60-річного мешканця, який впав в обрив висотою 5 м.

Рятувальники загасили вогонь у двох закинутих дачних будинках у Тернополі на вулиці Тарнавського. Від полум’я врятували тимчасову дерев’яну споруду в селі Потутори Тернопільського району. Ліквідували пожежу в господарській будівлі в селі Дзвиняч Чортківського району, – повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

У Тернопіль на вулиці Куліша бійці ДСНС надали допомогу медикам у транспортуванні важкохворого, 1954 року народження, до карети швидкої.

Рятувальників залучали також до пошуку двох жінок, які зникли у лісових масивах на Чортківщині. 6 жовтня одну зі зниклих, 70-річну мешканку с. Бертники Монастириської ТГ, виявили без ознак життя. Ще одну зниклу, 81-річну мешканку с. Іване-Пусте Іване-Пустенської ТГ, виявили близько 16:00 в лісосмузі біля її села. Жінку передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Бойко Роман

This website uses cookies.