Пасічники Тернопільщини запалили в Зарваниці величезну воскову свічку

У Марійському духовному центрі «Зарваниця» на спільну молитву зібралися працівники енергетичної галузі та пасічники. Для пасічників це була VII професійна проща. До Зарваниці з’їхалися пасічники з Тернопільщини, Золочівщини та братерство бджолярів землі Волинської.

Працівники енергетичної галузі з АТ «Тернопільобленерго» та АТ «Хмельницькобленерго» зустрічалися у Зарваниці на спільній молитві вчетверте.

Розпочалося паломництво з Божественної Літургії у Малій Базиліці Зарваницької Матері Божої, яку очолив Архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Кир Василій Семенюк. Співслужили ректор Малої Базиліки о.митрат Дмитро Квич, та сотрудники о. Ігор Засійбіда, о. Василь Куриляк.

«Дорогі, дбаймо про наше добре християнське життя, щоб ми вміли у житті правильно розставити пріоритети та відмовитися від дрібниць задля основного – жити з Богом. Дбаймо про Царство Боже» – наголосив Митрополит.

Архієпископ подякував прочанам за жертвенну працю, за допомогу і підтримку Марійського духовного центру, вручив митрополичі грамоти і ікони Зарваницької Матері Божої в.о. Генерального директора АТ «Тернопільобленерго» п. Володимиру Гумену, Голові профкому п. Лілії Пензей, слюсарю служби приладів і обліку п. Ганні Романишин. та Голові профкому АТ «Хмельницькобленерго» Івану Глабчастому. Окремо митрополит привітав представників прощі пасічників та подарував ікони Зарваницької Божої Матері.

Бойко Роман

This website uses cookies.