Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Пасічники Тернопільщини запалили в Зарваниці величезну воскову свічку

У Марійському духовному центрі «Зарваниця» на спільну молитву зібралися працівники енергетичної галузі та пасічники. Для пасічників це була VII професійна проща. До Зарваниці з’їхалися пасічники з Тернопільщини, Золочівщини та братерство бджолярів землі Волинської.

Працівники енергетичної галузі з АТ «Тернопільобленерго» та АТ «Хмельницькобленерго» зустрічалися у Зарваниці на спільній молитві вчетверте.

Розпочалося паломництво з Божественної Літургії у Малій Базиліці Зарваницької Матері Божої, яку очолив Архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Кир Василій Семенюк. Співслужили ректор Малої Базиліки о.митрат Дмитро Квич, та сотрудники о. Ігор Засійбіда, о. Василь Куриляк.

«Дорогі, дбаймо про наше добре християнське життя, щоб ми вміли у житті правильно розставити пріоритети та відмовитися від дрібниць задля основного – жити з Богом. Дбаймо про Царство Боже» – наголосив Митрополит.

Архієпископ подякував прочанам за жертвенну працю, за допомогу і підтримку Марійського духовного центру, вручив митрополичі грамоти і ікони Зарваницької Матері Божої в.о. Генерального директора АТ «Тернопільобленерго» п. Володимиру Гумену, Голові профкому п. Лілії Пензей, слюсарю служби приладів і обліку п. Ганні Романишин. та Голові профкому АТ «Хмельницькобленерго» Івану Глабчастому. Окремо митрополит привітав представників прощі пасічників та подарував ікони Зарваницької Божої Матері.

На Чортківщині скажений собака покусав людей

На Чортківщині скажений собака покусав людей

«Будинок мрії» від «АТБ» виграла родина, яка втратила житло на початку війни