Напав на військовослужбовця і забрав автомат: у Кременці чоловіка засудили до 10 років тюрми

Кременчанина засудили до 10 років позбавлення волі за вчинення розбійного нападу та злочини, пов’язані із незаконним поводженням зі зброєю.

Збаразький районний суд визнав винним 42-річного жителя Кременця у вчиненні низки злочинів, передбачених п’ятьма статтями Кримінального кодексу України, зокрема за крадіжку, розбійний напад, викрадення та незаконне поводження зі зброєю.

Інцидент стався в серпні 2023 року в Кременеці, де зловмисник напав на військовослужбовця. Під час конфлікту, який переріс у бійку, нападник вдарив потерпілого, і коли той знепритомнів, викрав у нього автомат, бронежилет, гаманець з грошима та документами. Після цього злочинець зник у невідомому напрямку.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місце, де переховувався озброєний злочинець, оточили будинок та за силової підтримки спецпризначенців КОРДу затримали його. У нападника вилучили викрадені речі військовослужбовця.

За результатами розгляду судом ухвалено вирок, яким засудженому призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.