Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині п’яний 19-річний водій збив на смерть жінку (ФОТО)

Смертельна аварія сталася 6 жовтня на Лановеччині. 19-річний водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, насмерть збив жінку на велосипеді та втік з місця пригоди. Поліцейські оперативно розшукали винуватця аварії.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області

У неділю, 6 жовтня, близько 6:30 до співробітників відділення поліції №1 м. Ланівці надійшло повідомлення про те, що на автодорозі в селі Борсуки виявили мертву жінку.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Ланівецького відділення поліції. Було встановлено, що потерпіла отримала травми внаслідок наїзду транспортного засобу. Загинула 45-річна місцева жителька. Під час огляду місця події поліцейські виявили уламки деталей автомобіля.

На пошук водія одразу був орієнтований весь особовий склад територіального підрозділу поліції, а також слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Тернопільській області. Поліцейські переглянули камери відеоспостереження, опитали свідків та очевидців події.

У результаті вжитих заходів правоохоронцям вдалося оперативно встановити марку автомобіля та особу водія. Це 19-річний житель одного із сусідніх сіл.

На Тернопільщині п'яний 19-річний водій збив на смерть жінку
На Тернопільщині п’яний 19-річний водій збив на смерть жінку

Поліцейські розшукали фігуранта та автомобіль ВАЗ 2106 з характерними для ДТП пошкодженнями. Хлопець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясувалося, він збив жінку, яка їхала на велосипеді. Після цього втік з місця події.

Наразі вирішується питання про затримання фігуранта відповідно до ст. 208 КПК України та внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Довідка
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП.

Дві жінки зникли в лісі на Чортківщині: розшук (ФОТО)

На війні загинув 24-річний захисник з Кременеччини Богдан Гнатюк

На війні загинув 24-річний захисник з Кременеччини Богдан Гнатюк (ФОТО)