Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловік 30 хвилин йшов до лікарні, стікаючи кров’ю (ФОТО)

На Тернопільщині чоловік 30 хвилин йшов до лікарні, стікаючи кров'ю
На Тернопільщині чоловік 30 хвилин йшов до лікарні, стікаючи кров'ю

Поліцейські затримали чоловіка, який ножем поранив знайомого.

Про 33-річного чоловіка, який звернувся за меддопомогою з двома ножовими пораненнями, на спецлінію Кременецького райвідділу поліції 16 жовтня повідомив черговий лікар. Потерпілий, стікаючи кров’ю, майже 30 хвилин йшов до медзакладу. Його прооперували.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Працівники кримінальної поліції з’ясували, що травми кременчанину завдав його знайомий. Оперативники встановили місцеперебування зловмисника та затримали його відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У ході перевірки стало відомо, що потерпілий прийшов у гості до знайомого. Вони розпивали спиртні напої. Між чоловіками виникла суперечка під час якої гість рукою вдарив господаря квартири по голові. Останньому це не сподобалося і він, схопивши ніж, завдав два ножових поранення в живіт своєму кривднику. Потерпілий, стікаючи кров’ю, пішов до лікарні. Медики кажуть, що чоловік втратив багато крові, але їм вдалося врятувати його життя.

Підозрюваний – житель Кременця 1985 року народження. Він уже неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини, за завдані тілесні ушкодження та хуліганки.

Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Кременецька окружна прокуратура. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На Тернопільщині чоловік 30 хвилин йшов до лікарні, стікаючи кров'ю
На Тернопільщині чоловік 30 хвилин йшов до лікарні, стікаючи кров’ю

У Тернополі розшукали хлопчика, який зник під час прогулянки з матір’ю

У Тернополі розшукали хлопчика, який зник під час прогулянки з матір’ю (ФОТО)

У Тернополі для водіїв маршруток пішохідний перехід не перешкода (ВІДЕО)