До 8 років тюрми: у Тернополі 21-річний хлопець обікрав будинок на 4000 грн (ФОТО)

21-річний місцевий житель викрав з будинку потерпілих мобільний телефон та побутову техніку. За крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, йому загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.

За допомогою до співробітників Тернопільського районного управління поліції звернувся 52-річний мешканець обласного центру. Він повідомив, що з помешкання викрали мобілку та побутову техніку. Суму завданих збитків оцінив у 4000 гривень.

Оперативники поліції встановили причетного до скоєння злочину. Ним виявився близький родич потерпілих – 21-річний тернополянин. Зловмисник, скориставшись відсутністю господарів, виніс майно з будинку. Викрадені речі він здав у ломбард, а гроші потратив на власні потреби. Раніше хлопець вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення дрібних правопорушень.

Слідчі поліції здійснюють розслідування відповідно до ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Працівники також перевіряють причетність фігуранта до інших злочинів на території обслуговування, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.