Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

50 закладок: на Тернопільщині спіймали двох “кур’єрів” з наркотиками (ФОТО)

50 закладок: на Тернопільщині спіймали двох "кур'єрів" з наркотиками
50 закладок: на Тернопільщині спіймали двох "кур'єрів" з наркотиками

Зловмисників зупинили співробітники патрульної поліції, коли ті на самокаті пересувалися містом. Під час поверхневого огляду в молодих людей було виявлено пів сотні закладок з наркотичною речовиною.

Слідчі Тернопільського районного управління поліції оголосили підозру двом жителям Кременецького району. Молоді люди винайняли житло в обласному центрі та надавали «кур’єрські» послуги. Щоправда, товар, який вони доставляли, – поза законом. Це з’ясувалося, коли під час комендантської години фігурантів на самокаті зупинили поліцейські. При собі «кур‘єри» мали пів сотні згортків з розфасованою наркотичною речовиною рослинного походження.

На квартирі, яку винаймали підозрювані, під час обшуку поліцейські знайшли та вилучили наркотичні речовини й матеріали для їх фасування.

Зловмисникам інкриміновано частину 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання з метою збуту наркотичного засобу, за попередньо змовою групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На Тернопільщині судитимуть посадовця який дав дозвіл на розміщення флагштока на горі Бона

На Тернопільщині судитимуть посадовця, який дав дозвіл на розміщення флагштока на Боні

Синоптики попереджають жителів Тернопільщини про туман і заморозки