Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Військовий Ігор Костюк став новим депутатом Тернопільської міськради

13 вересня на засіданні 42-ої сесії Тернопільської міської ради відбулися зміни у складі депутатського корпусу та депутатських комісіях. Новим депутатом Тернопільської міської ради восьмого скликання став свободівець Ігор Костюк.

Про це повідомлають на сайті міської ради.

Нагадаємо, у зв’язку із достроковим припиненням депутатських повноважень Козбура Мар’яна Романовича, Тернопільська міська територіальна виборча комісія постановляє про визнання депутатом Тернопільської міської ради у єдиному багатомандатному виборчому списку кандидатів від Тернопільської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» – Костюка Ігоря Васильовича. Постанова прийнята 13 серпня 2024 року № 110.

Тож 13 вересня відповідне рішення про визнання повноважень депутата Тернопільської міської ради восьмого скликання Костюка Ігоря Васильовича підтримали і депутати Тернопільської міської ради під час сесії.

Новообраного депутата також включили до персонального складу постійної комісії з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності та включено до депутатської фракції «Свобода».

Уже офіційно загиблий: тіло чортків’янина Олега Джумана досі залишається під окупацією

Тернопіль сумує: загинув у Курській області Тарас Бурачок