Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі помер 20-річний винуватець ДТП, де загинуло двоє підлітків

Не приходячи до тями, помер винуватець аварії, який скоїв смертельну аварію на вул. Бережанській в Тернополі 30 червня. Попередньо поліцейські встановили, що 20-річний тернополянин не впорався з керуванням автомобіля Mercedes-Benz, зніс металеву огорожу та в’їхав у дерево. Тоді на місці ДТП загинула 16-річна дівчина. В лікарні від травм 6 липня помер ще один пасажир – 18-річний хлопець. Ще двоє пасажирів продовжують лікування.

З 30 червня, відтоді коли сталася аварія, 20-річний водій Давид С. перебував у комі. 19 вересня «20 хвилин» повідомило про те, що чоловік помер. Інформацію про смерть винуватця аварії підтвердили у поліції Тернопільщини.

«20-річний тернополянин помер за місцем свого проживання. Він там перебував в комі», – зазначив речник поліції Тернопільщини Сергій Крета.

Після аварії водія та постраждалих пасажирів бригади швидкої допомоги відвезли в міську комунальну лікарню швидкої допомоги. Там лікарі надавали усю необхідну допомогу. 20-річний водій постійно перебував у комиі, зазначив в коментарі ZAXID.NET директор медичної установи Ярослав Чайківський. На початку вересня його виписали додому на паліативний догляд.

«Пацієнт був в комі, однак всі його органи функціонували, лише не функціонував мозок. Його батьки наполягли на тому, щоб перевести його додому. Вони навчилися догляду за ним, як правильно проводити зондове харчування. І його виписали з лікарні», – зазначив Ярослав Чайківський.

Під час розслідування аварії поліцейські попередньо встановили, що 20-річний тернополянин не впорався з керуванням автомобіля Mercedes-Benz. Чоловік зніс металеву огорожу та в’їхав у дерево. Пізніше в його крові виявили алкоголь. Правоохоронці за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 КК України. Це скоєння аварії у стані сп’яніння, в якій загинули двоє і більше людей. Однак в поліції зазначили, що водію підозру так не оголосили, оскільки він не приходив до тями.

Додамо, що в ДТП загинула учениця Тернопільського академічного ліцею «Української гімназії» імені Івана Франка Анастасія Мазурчук. Через тиждень, в лікарні не приходячи до тями помер ще один пасажир, колишній учень ліцею «Української гімназії» Дмитро Віцентий. Ще одного чоловіка та неповнолітню дівчину після лікування відпустили додому.

Верховна Рада дерусифікувала два села на Тернопільщині

Верховна Рада дерусифікувала два села на Тернопільщині

У 12 разів: у Тернополі спіймали дуже п’яного водія (ФОТО)