Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Росіяни з вечора до ранку атакували регіони України “Шахедами”: подробиці

Росія запустила на територію України групи ударних безпілотників типу Shahed.

Під час повітряної тривоги у ніч на 19 вересня ворог атакував безпілотниками Львівську, Івано-Франківську та Рівненську області.

Так, у повітряний простір Львівщини залетів один ворожий ударний безпілотник, повідомляє голова ОВА Максим Козицький. За його ловами, Сили ППО Повітряного командування «Захід» знищили його.

Унаслідок падіння уламків БпЛА близько 04:30 виникла пожежа в одному з сіл нашої області. Загорілося приміщення колишнього колгоспу. Займання оперативно загасили вогнеборці. Залучали 20 пожежників та 4 одиниці спецтехніки, – каже Козицький.

Пошкоджені також три автомобілі (1 вантажний та 2 легкових), у житлових будинках неподалік вибиті вікна. За попередніми даними, жертв чи постраждалих нема.

Як повідомив начальник обласної військової адміністрації Олександр Коваль, на Рівненщині під час повітряної тривоги 19 вересня працювали сили протиповітряної оборони.

Наші Сили ППО збили повітряну ціль ворога. Дякую їм за професійну роботу. Люди не постраждали”, — зазначив Олександр Коваль у дописі.

Також він додав, що на місці збиття працюють відповідні служби. Ушкоджень інфраструктури зафіксовано не було. Люди не постраждали.

Про роботу ППО на Прикарпатті попередив також голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Увага! Працює ППО! Деталі згодом! Нагадую, не виставляємо фото та відео в мережі = не допомагаємо ворогу, – написав він.

Біля Тернополя водій збив дикого кабана: авто серйозно пошкоджене

Біля Тернополя водій збив дикого кабана: авто побите, тварина загинула

У громаді на Тернопільщині в один день прощались із захисниками Віталієм Болтиком та Ярославом Ковалем