Під Бахмутом загинув Володимир Крупа з Теребовлянщини (ФОТО)

З болем та сумом повідомляємо, що за Україну, її свободу й незалежність, віддав своє життя мешканець с.Кровинка солдат Володимир Крупа, 1991 р.н.

Герой загинув 6 вересня 2024 року під час мінометного обстрілу в районі м.Залізне Бахмутського району Донецької області, мужньо виконавши військовий обов’язок.

Володимир Крупа мобілізований на військову службу 5 червня 2024 року. Був кулеметником.

У цей важкий час скорботи Теребовлянська міська рада та її голова Олег Продан висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. Нехай ваш біль буде розділений з усіма, хто цінує його жертовність і боротьбу за мирне майбутнє. Разом з вами оплакуємо втрату і схиляємо голови перед величчю подвигу Володимира Крупи, розповіли на сторінці міськради.

Світла пам’ять Герою, його ім’я назавжди залишиться в серцях вдячних нащадків!

“Просимо громаду завтра, 12 вересня, зустріти нашого Героя і віддати йому шану, адже ставши на захист кожного з нас, він віддав власне життя і тепер захищатиме нас у Небесному Війську. Наш обов‘язок пам‘ятати про надвисоку ціну нашої незалежности й свободи. Час зустрічі -13.40 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля). Цього ж дня о 19.00 год. буде відслужено парастас за покійним захисником за адресою: с.Кровинка, вул.Слобода, 107.Чин похорону воїна відбудеться наступного дня, у п’ятницю, 13 вересня, о 13.00 год. в с.Кровинка”, – йдеться у повідомленні

Віталій Чемерис

This website uses cookies.