Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Каблучки з діамантами – кілька порад щоб обрати найкращу

Ви зустріли «саме ту» дівчину і вирішили освідчитися в коханні. Пропозиція руки і серця має бути ідеальною, на березі пляжу, в ресторані, на прогулянці… Є тисяча і один спосіб зробити це. Але не забудьте про головний атрибут цієї важливої події – про каблучку.

https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/kabluchky/f/vstavka-diamant/

І експерти УкрЗолото радять саме каблучки з діамантами, бо це камені міцні і вічні як кохання, яке ви плануєте пронести через усе життя. Крім того що будь-яка каблучка з діамантом виглядає неперевершено, ювеліри ще пропонують безліч рішень. Тому буває складно зробити вибір. Комусь до самку складні і дуже розкішні моделі, хтось обирає лаконічні та стримані. Та головне – всі вони відрізняються високою якістю виготовлення, безкомпромісною якістю матеріалів, що використовуються і трендовими фасонами.

Поради щодо вибору

Стилісти радять звернути увагу на:

  • 4С;
  • Форму/огранування;
  • Оправу;
  • Бічні камені;
  • Стилістку прикраси;
  • Бюджет.

Якщо Ви не дотичні до ювелірної справи, навряд чи Ви знайомі з 4С діамантів. Але це саме ті характеристики, по яким оцінюють камінь. В список 4С входять такі параметри як:

  1. Color (колір);
  2. Clarity (прозорість);
  3. Carat (каратність або вага);
  4. Cuting (огранування).

З кольором все зрозуміло, окрім прозорих як сльоза каменів майстри ювеліри можуть використовувати діаманти чорного кольору, блакитного, рожевого, жовтого. З прозорістю теж все ясно – різні включення зменшують цінність та вартість каменю. Чим більше карат в діаманті – тим він дорожчий. Ну а під грануванням розуміють яку форму матиме камінь після обробки.

Який метал вибрати для каблучки з діамантом? Це ще одне питання, на яке варто відповісти завчасно. В принципі, діаманти чудово виглядають і на фоні золота, і на фоні срібла та платини.

Найпопулярнішими металами для каблучок для заручин в останні роки є біле золото і платина. Вони мають одночасно елегантний і сучасний вигляд.

Якщо вам подобається колір класичного жовтого або червоного золота, такі моделі теж існують і їх багато.

Рожеве золото яке зазвичай виготовляють шляхом сплаву золота з міддю та сріблом теж прекрасно комбінується з діамантами. Рожеве золото доповнює будь-який тон шкіри.

Біле золото виготовляється шляхом сплаву чистого золота з білими металами, такими як паладій або срібло. Це чудовий і довговічний вибір для каблучок з діамантами. Для того щоб додати металу більшого блиску використовують родієве покриття.

На сайті інтернет бутику UkrZoloto каблучки з діамантами представлені у різних варіаціях. Запропоновані моделі відрізняються за розмірами, формами, стилістикою, дизайнами, цінами. Отож підібрати кращий варіант не складно. Якщо ви хочете на 100% догодити красуні, яка носитиме каблучку, можна зробити вибір удвох. Якщо це має бути сюрприз – скористайтеся допомогою консультантів, які точно підберуть каблучку з діамантом що справить враження.

Загинув славетний військовий з Тернопільщини Віктор Пасічник (ФОТО)

На Тернопільщині люди масово палять траву