Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Азовець” із Тернопільщини увійшов до списку “Forbes Ukraine”

Командир 6-го батальйону 12-ої бригади «Азов», друг «Лемко» увійшов до списку Forbes Ukraine – «30 до 30: майбутні лідери».

Про це повідомили у телеграм-каналі “Азову”.

Арсен «Лемко» Дмитрик – приклад людини, яка пережила події, яких би вистачило на три життя. Він пройшов надважкі випробування, побував у пеклі боїв за Маріуполь, полону і теракту в Оленівці. Зараз він продовжує демонструвати неймовірну силу духу та відданість своїй державі і обов’язку.

Арсен Дмитрик народився у Бережанах, майор бригади Національної гвардії України «Азов», учасник російсько-української війни. Лицар ордена Богдана Хмельницького III ступеня (2024); кавалер ордена «За мужність» II (2022) та III (2022) ступенів.

Азовець повернувся в стрій у вересні 2022 року і зробив значний внесок у відновлення боєздатності підрозділу. Плід праці «Лемка» і його побратимів – два батальйони, побудованих на сучасних військових стандартах.

За словами комбата, головний принцип створення підрозділу – зібрати вмотивовану керівну команду, яка під себе підбере особовий склад. Під час створення свого 6-го батальйону, «Лемко» поєднував багаторічний військовий досвід зі знаннями з професійного бізнес-менеджменту. Сьогодні «Лемко» разом зі своїм підрозділом виконує бойове завдання на одному з найважчих напрямків фронту.

Жителька Тернопільщини втратила 40000 грн: купувала щенят породи «Мальтіпу»

“Не просто працювала, а вкладала всю душу”. Померла директорка музею Соломії Крушельницької на Тернопільщині