Заклик до донорства: у Тернополі людям потрібна ваша кров

Тернопільський обласний центр служби крові звертається до всіх небайдужих із закликом стати донорами крові. Наразі існує гостра потреба у всіх групах крові, особливо з негативним резусом, для забезпечення потреб наших захисників і лікувальних закладів області.

Сьогодні до акції вже долучилися працівники департаментів охорони здоров’я та цифрової трансформації ОВА. Понад десяти осіб вже здали кров, і до кінця тижня планується участь представників усіх структурних підрозділів обласної військової адміністрації.

Якщо ви готові допомогти, зверніться до Тернопільського обласного центру служби крові. Ваша допомога може врятувати життя!

Для запису на здачу крові та отримання детальної інформації, будь ласка, звертайтеся за контактами, зазначеними на офіційному сайті або у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації.

Довідка: щоб здати кров – необхідно звернутися за адресою м. Тернопіль, вул. Клінічна, 8 у будні з 8:00 до 13:00. Пам’ятайте, один донор може врятувати життя аж трьох людей.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.