Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Востаннє бачився з дружиною на весіллі. На війні загинув Герой із Тернопільщини

Сьогодні «На щиті» повернувся додому старший солдат 25-тої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ЗСУ – 33-річний Юрій Михайловський із села Богданівка Підволочиської громади.

Загинув Юрій 6 серпня 2024-го року на Донеччині в бою за Україну.

“Серце розривається від болю, адже Юрій мріяв про щасливе життя. Поруч із війною він знайшов своє довгоочікуване кохання, був щасливим, дуже сильно чекав майбутньої відпустки. Вдома його чекала молода дружина Юля. Востаннє вони бачилися на власному весіллі, яке відбулося у вересні 2023 року, коли Юрій був в короткій відпустці. Мріяв про діток, обіцяв повезти дружину в Італію на відпочинок…

Та нині Юрій повернувся додому, але вже в домовині… Згорьована дружина, батьки, рідні, сусіди, друзі не можуть стримати сліз та емоцій. У цей момент їхнє життя втратило сенс. Не таким мав бути приїзд Юрія, не з такими почестями мали його зустріти рідні, не зі сльозами від горя, не з розбитим серцем. Щиро співчуваємо сімʼї та рідним воїна та кожному, хто сьогодні прийшов провести його в останню путь. Нехай Господь прийме його в своєму Царстві та дарує йому вічне життя в раю. Вічна памʼять!” – висловили співчуття на сторінці Підволочиської селищної ради.

Сиротами залишились дві донечки… Тернопільщина прощається із захисником зі Збаражчини

На території Почаївської Лаври на могилі вирощують помідори

На території Почаївської Лаври на могилі вирощують помідори (ФОТО)