Сиротами залишились дві донечки… Тернопільщина прощається із захисником зі Збаражчини

17 серпня Тернопільщина прощатиметься із своїм мужнім захисником –  43-річним Олександром Гнатишиним із Максимівки Збаразької громади. Зустрінуть Героя о 12.00 год. у Сквері Героїв у Збаражі. Далі траурний кортеж поїде у рідне село захисника. Парастас відслужать 17 серпня, о 19.00 год. у Будинку печалі в Тернополі. Похорон відбудеться 18 серпня об 11.00 год. на Микулинецькому цвинтарі.

Сумну звістку повідомив голова Збаразької міської ради Роман Полікровський.

Олександр Гнатишин помер 13 серпня у лікувальному закладі внаслідок важких поранень, які отримав у бою за Україну.

“Дуже сумно, що ми і далі втрачаємо найкращих… Сиротами залишилися дві неповнолітні донечки. Олександр був хорошим батьком, сином, чоловіком, його знали як вправного футболіста-захисника, який виступав за команду села Максимівка. До війни працював електриком, залізничником. 4 роки тому разом із сім’єю переїхав до Тернополя, а на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів сміливо пішов добровольцем у тероборону. Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким захисника.
Нехай Господь додасть мужності та сил дружині, мамі, бабусі Олександра пережити це велике горе втрати. Просимо гідно провести в останню путь земляка, який віддав життя за нашу незалежність. Вічна та світла пам’ять Герою”, – висловив співчуття Роман Полікровський.

Бойко Роман

This website uses cookies.