Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Президент призначив голову Тернопільської обласної військової адміністрації

Указ Глави держави про призначення Негоди В’ячеслава Андроновича головою Тернопільської обласної державної адміністрації 24 серпня оприлюднено на сайті Президента.

В’ячеслав Негода народився 25 травня 1957 року в селі Борщівка Лановецького району Тернопільської області.

Має три вищих освіти та науковий ступінь доктора філософії в галузі публічного управління та адміністрування. Закінчив Київський інженерно-будівельний інститут  за спеціальністю архітектура, Львівський Національний університет ім. І.Франка, за спеціальністю правознавство та Національну академію державного управління при Президентові України.

В радянські часи працював начальником конструкторського бюро виробничого об’єднання «Ватра» в Тернополі. З 1990 по 1998 рік – Тернопільським міським головою, депутатом Тернопільської облради.

У 1998 році переїхав до Києва. Працював на різних посадах у виконавчій дирекції Асоціації міст України, секретаріаті Асоціації місцевих та регіональних влад. З 2008 по 2010 рік був заступником міністра Мінрегіонбуду. З березня 2014 року по січень 2023 року  першим заступником, заступником Міністра регіонального розвитку (розвитку громад та територій України).

До призначення на громадських засадах був керівником Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад України при Президентові України.

“Хто зичив нашій землі лиха, отримає його у себе вдома. З відсотками”, – президент Зеленський

Україна-2035. Що нас чекає після Перемоги?