Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Помер у лікарні: на Кременеччині дружина вдарила ножем чоловіка

Чоловік помер у лікарні

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень поліцейські затримали жительку Кременецького району.

Про смерть чоловіка внаслідок ножового поранення розповідають в поліції.

— Жінка спричинила поранення чоловікові від яких той помер. Фігурантці загрожує до восьми років позбавлення волі, — йдеться в повідомленні.

Повідомлення про смерть пацієнта надійшло на лінію 102 від фельдшера бригади екстреної медичної допомоги. На тілі померлого були виявлені ножові поранення.

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, з’ясувала, що напередодні у загиблого був конфлікт з дружиною. Родичі стверджують, що скандали в родині траплялися через запальний характер чоловіка. Він чинив домашнє насилля та підіймав руку на жінку.

Зі свідчень підозрюваної, того дня чоловік вкотре став чіплятися до неї. Жінка каже, що захищалася – вхопила зі столу кухонний ніж і нанесла ним декілька ударів. Одне поранення виявилося фатальним.

Поліцейські оголосили жительці Кременеччини підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває досудове розслідування.

На Тернопільщині викрито махінації з ремонтом дороги: розікрали 2 млн грн

У Тернополі зіткнулися ГАЗ та мотоцикл: 19-річний водій у лікарні (ФОТО)