На війні загинули син і двоє зятів… Великий смуток у родині на Тернопільщині

11 серпня під час виконання бойового завдання поблизу села Олександрівка Богодухівського району на Харківщині загинув Андрій Печенюк із Підгороднянської громади на Тернопільщині. Це третя непоправна втрата в родині Капчур. Війна забрала сина і двох зятів…

52-річний Андрій Печенюк був на фронті старшим сапером інженерно-саперного взводу.

“Це вже третя непоправна втрата в родині Капчур. У січні 2015-го року загинув син Андрій. У березні 2022 – Олександр Михайловський, чоловік доньки Мар’яни. Загиблий Андрій Печенюк був чоловіком доньки Ірини. Родом Андрій із села Почапинці, навчався в місцевій школі. Однак згодом його родина переїхала на Хмельниччину. Андрій зі своєю сім’єю проживав у Тернополі. Воювати пішов в перші ж дні повномасштабної війни – 26 лютого 2022 року.
Висловлюємо щирі співчуття вдові героя та 17-річній доньці Соломії. Глибоко співчуваємо всій родині… Нехай Господь підтримає вас та дасть твердості духу пережити біль цих жахливих втрат. Вічна пам’ять і вічна слава вашим хлопцям. Нехай душі їхні спочивають у Небесних оселях”, – висловили співчуття у громаді.

Бойко Роман

This website uses cookies.