Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Довічне увʼязнення загрожує чоловікові, який убив двох людей на Збаражчині (ФОТО, ВІДЕО)

Стрілянина на Тернопільщині
Спіймали стрілка. Фото ГУНП

Підозрюваному інкримінують умисне вбивство двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Йому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, подія трапилася у четвер, 15 серпня, в одному із сіл Збаразької громади Тернопільського району. Чоловік, одягнутий у військову форму, влаштував стрілянину: двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення. Двох потерпілих доправили до лікарні, ще двом особам медики надали допомогу на місці події.

Поліцейські оперативно затримали озброєного зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

У п’ятницю, 16 серпня, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Тернопільській області.

З підозрюваним проводяться слідчі дії. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Уряд знайшов спосіб як верифікувати всіх чоловіків від 18 до 60 років

На Тернопільщині водій збив на смерть жінку на велосипеді

На Тернопільщині водій збив на смерть жінку на велосипеді (ФОТО)