Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вкрав у тернополянина банківську картку і зняв 40 тисяч гривень кредиту

Зловмисник, гостюючи у свого знайомого – 66-річного тернополянина, викрав його банківську картку.

Як наслідок – потерпілий заявив до поліції про втрачені 40 000 гривень, – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Із заявою про крадіжку до співробітників Тернопільського районного управління поліції звернувся мешканець обласного центру. Чоловік повідомив про те, що невідомий з його помешкання викрав банківський документ.

Як з’ясували оперативники поліції, 47-річний мешканець обласного центру спільно з потерпілим розпивали алкогольні напої. Коли власник помешкання заснув, крадій, скориставшись цим, викрав з гаманця кредитну картку. Згодом нею розраховувався у торговельних закладах, здійснив близько 25-ти транзакцій. Як результат – витратив 40 000 кредитних коштів. Раніше до кримінальної відповідальності чоловік не притягався.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження й здійснюють розслідування відповідно до ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

У Тернополі розшукують чоловіка, який зник безвісти (ФОТО)

27-річний Герой Юрій Копчук з Тернопільщини востаннє повертається додому (ФОТО)