Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

«Тернопільобленерго» придбає 22 авто для виїзних бригад, а деякі діючі мають віддати ЗСУ

Обленерго планує придбати 22 автомобілі «Mitsubishi L200». Частину автомобілів, котрі до цього часу використовувались для перевезення бригад ОВБ, енергетики обіцяють передати на потреби Збройних Сил України.

Про плани закупки автомобілів для оперативно-виїзних бригад для швидшого та якіснішого обслуговування електромереж області розповіли у прес службі АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО».

— Товариство планує придбати 22 автомобілі «Mitsubishi L200», оплата яких здійснюватиметься протягом трьох років за договором фінансового лізингу, — йдеться в повідомленні.

Частину автомобілів, котрі до цього часу використовувались для перевезення бригад ОВБ, енергетики планують передати на потреби Збройних Сил України.

Новий автотранспорт слугуватиме енергетикам під час оперативних виїзних робіт з аварійних пошкоджень чи модернізації розподільчих пунктів, електричних підстанцій та ін.

— Безперебійне електропостачання — це не тільки модернізація ліній, підстанцій та опор але і модернізація техніки для ремонту різних енергооб’єктів,— зазначив В. о. генерального директора АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» Володимир Гумен.

Завтра йому мало б виповнитися 30 років: Тернопільщина прощається із Героєм (ФОТО)

У Тернополі обвалилась стіна: пошкоджені автомобілі (ФОТО)