Помер один з потерпілих у жахливій аварії на “Дружбі”

Смертельна аварія трапилася на «Дружбі», на перехресті вулиць Тролейбусна та Бережанська, 30 червня о 23.20. Водій автомобіля Mersedes не впорався з керуванням та врізався в дерево. У результаті аварії на місці події загинула 16-річна школярка. Чотирьох її друзів у важкому стані доставили у місцеві лікарні. Їм від 16 до 20 років. 6 липня стало відомо, що у лікарні помер ще один пасажир Дмитро Віцентний.

Сумну новину повідомили на сторінці закладу, де навчався хлопець.

“Сьогодні смерть забрала випускника 2024 року випуску, Дмитра Віцентого, колишнього учня 11-Б класу, який після важких травм, отриманих внаслідок ДТП, яка сталася 30 червня в місті Тернополі, відійшов у засвіти. Ще одна смерть пекучим болем озивається в серці педагогів, учнів, усіх, хто в молитві складав руки, аби сталося диво. Але Дмитро пішов услід за Настею Мазурчук у Царство вічного спокою. Сумно, гірко, й слова ніяк не можуть передати того болю, що кипить в душі кожного, адже так швидко обірвалася нитка життя Дмитра Віцентого.

Спочивай у Небесному Царстві, Дмитре, серед ангелів і світла, а ми завжди будемо Тебе пам’ятати”, – повідомив Тернопільський академічний ліцей “Українська гімназія” ім. І.Франка
Віталій Чемерис

This website uses cookies.