Масштабна автотроща біля Кам’янки: зіткнулися три вантажівки, автобус та два позашляховика

Шестеро людей отримали травми різного ступеня тяжкості в результаті ДТП. Аварія трапилася 10 липня вранці на автодорозі Стрий – Ізварине, неподалік села Кам’янки.

У автопригоді зіткнулося шість транспортних засобів. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, бригада швидкої та працівники ДСНС.

За попередньою інформацією, вранці на даній дорозі не розминулися автомобілі Renault Duster та вантажівка Iveco. ДТП з матеріальними збитками оформляв екіпаж патрульної поліції. Як наслідок – на трасі утворився дорожній корок.

Черги на проїзд очікував рейсовий автобус Vanhool, в якому перебувало близько сорока пасажирів, та автомобіль Kia Sportage.

“У цей момент дорогою рухався автопотяг MAN. Його водій не встиг загальмувати й вантажівка врізалася в Kia Sportage, – розповідає учасник слідчо-оперативної групи. – Позашляховик за інерцією вилітає на смугу зустрічного руху та врізається у вантажівку Citroën, а автопоїзд, своєю чергою, протаранює ще й фуру та автобус”.

До лікарні потрапили водій автопотяга, неповнолітній пасажир та кермувальник з Kia Sportage, двоє пасажирів з автобуса та пасажир з вантажівки Citroën.

Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Масштабна аварія біля села Кам’янки
Віталій Чемерис

This website uses cookies.