Чорний тиждень для Чортківщини: «на щиті» повертаються Герої Роман Слота та Володимир Кляштофорський

Війна забрала життя двох героїв з Тернопільщини. 30-річний Роман Слота та 24-річний Володимир Кляштофорський віддали життя у боротьбі за Україну.

Тернопільщина знову у скорботі. Вірні присязі у боротьбі за Україну наші захисники віддали найдорожче: своє життя. Схиляємо голови перед мужністю воїнів.

Трагічну звістку про загибель героя повідомили у Чортківській міській раді.

— Чорний тиждень для Чортківської громади. Завтра ми зустрічатимемо тіла відразу двох Героїв. Надійшла звістка про загибель 30-річного Слоти Романа із села Бичківці (1994 р.н.), — йдеться в повідомленні.

Романа знали не лише у селі, а й далеко за його межами. Завжди активний, позитивний, вправний спортсмен — добре грав і волейбол, і футбол, завжди радо брав участь у всіх змаганнях.

Але війна внесла свої корективи. Роман пішов добровольцем у 2023 році. Місцем служби обрав для себе Об’єднану штурмову бригаду Нацполіції «Лють». Був інспектором взводу у штурмовому полку «Сафарі». 6 липня відбувся останній бій захисника поблизу Торецька Бахмутського району…

Вдома у Романа залишились дружина, двоє дітей, мама, батько…

Тіло загиблого Героя зустрічатимуть 9 липня, о 16 год. у соборі верховних апостолів Петра і Павла.

Загинув 24-річний захисник з Нагірянської громади

Про загибель героя повідомили у

— В боях за Україну загинув КЛЯШТОФОРСЬКИЙ Володимир , 2000 р.н., житель селища Нагірянка Нагірянської громади, — йдеться в повідомленні.

9 липня о 13:00 відбудеться зустріч полеглого за Україну КЛЯШТОФОРСЬКОГО Володимира в Катедральному Соборі верховних апостолів Петра і Павла м. Чортків.

Просимо жителів громади орієнтовно о 13:20 вийти на вулиці, створити живий коридор, щоб гідно зустріти полеглого Героя.

20.00 – Поминальний Парастас за упокій душі Героя Володимира у рідному домі у селищі Нагірянка (Хом’яківка).

Чин похорону розпочнеться у середу, 10 липня о 10.00 год. у селищі Нагірянка. Поховають загиблого Героя на кладовищі в селищі Нагірянка (Хом’яківка).

В ці скорботні дні вся Нагірянська громада глибоко сумує та співчуває родині загиблого.

Вічна пам’ять воїнам, доземний уклін за героїчний чин! Слава Героям!

Віталій Чемерис

This website uses cookies.