“30 років був частиною колективу «Тернопільводоканалу». У госпіталі помер захисник Володимир Глюз

Страшну звістку отримав КП «Тернопільводоканал» – від тривалої хвороби у військовому шпиталі Львова помер наш колега, військовослужбовець Володимир Омелянович ГЛЮЗ.

Майже 30 років Володимир Омелянович був частинкою колективу «Тернопільводоканалу». З 4 квітня 1995 року працював оператором на хлораторних установках у відділі водопровідних насосних станцій. Запам’ятався колегам простим у спілкуванні, щирим і людяним. Коли в розмірене життя українців вторглася велика війна, Володимир Омелянович одразу записався до місцевої тероборони, а вже з квітня 2022 року обороняв Україну від окупантів на передовій.

“Ми чекали на нашого захисника вдома з перемогою. Але виснажливі бої підірвали здоров’я воїна. Тривалий час Володимир Омелянович боровся за життя у медичних закладах, але недуга виявилася сильнішою. 6 липня серце воїна зупинилося. Тепер йому навіки 54… Сумуємо і тужимо разом із рідними військового — дружиною, сином, донькою. Співчуваємо всім близьким воїна у важкому горі”, – висловили співчуття колеги.

Сьогодні кортеж із тілом захисника прибуде до рідного села Петриків.

Завтра, 9 липня, об 11.00 розпочнеться чин похорону.

Бойко Роман

This website uses cookies.