Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Зібрали 36 літрів крові! Колектив підприємства з Тернопільщини долучився до донорства

Із нагоди 25-річчя компанії “Агропродсервіс” працівники долучилися до акції «Тиждень донорства крові» – здали кров у Тернопільському обласному центрі служби крові. Акція триває упродовж 10-14 червня з нагоди відзначення Всесвітнього Дня донора.

Разом із колективом долучився до потрібної справи засновник компанії, народний депутат України Іван Чайківський.

“Разом з колективом підприємства здавали кров. Присвятили цю акцію 25-літтю з дня реєстрації компанії “Агропродсервіс”. Зібрали 36 літрів для тих, хто потребує крові в силу певних обставин та для наших військових. Дякую кожному, хто виступив донором в цій акції та усім, хто є донором по житті”, – зазначив Іван Чайківський.

Організатори акції закликають земляків до донорства крові, сприяють створенню в умовах війни рф проти України надійних запасів крові та її компонентів, які щодня потрібні медикам для порятунку цивільних пацієнтів і поранених військовослужбовців Збройних Сил України.

Під час заходу відзначать почесних донорів та волонтерів.

У програмі акції – пʼять тематичних днів, присвячених певній групі крові (понеділок — 1, вівторок — 2, середа — 3, четвер — 4, пʼятниця — усі групи крові).

Щодня з 08:00 до 13:00 в Тернопільському обласному центрі служби крові (м.Тернопіль, вул.Клінічна)  донори можуть здати кров, дізнатись цікаві факти про власну групу крові, зробити якісний загальний аналіз крові, отримати приємні подарунки від партнерів та зробити яскраві світлини на інтерактивних фотозонах.

Біля Тернополя аварія з травмованими: рух ускладнений (ФОТО)

Оновлений графік: на Тернопільщині 11 червня світло вимикатимуть на три години