Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Зарваниці розкрила талант. Софія Демків із Тернопільщини розписує тарілки

Софія Демків із Тернопільщини розкрила в собі талант художнього розпису тарілок. Свого часу дівчина навчалася у Тернопільському обласному ліцеї “Знамення” та Чортківському медичному фаховому коледжі. Нині працює фармацевтом, а у вільний час творить мистецьку красу.

«Найпрекрасніше місце на землі» – такими словами можна описати Зарваницю, яка закарбовується в серці кожного. У цьому святому місці я закінчила колегіум «Знамення», – розповіла Софія. – З великою любов’ю і ностальгією згадую навчання, мудрих наставників і дорогих серцю людей. Неповторну атмосферу, яка панує у стінах колегіуму, не передати словами. Зарваниця назавжди утвердила мою віру в Бога. Саме з цим місцем пов’язую свою любов до церкви, яка дає мені натхнення творити. Щиро дякую Богові за дар розпису!
Бажаю вихованкам “Знамення” завжди бути наполегливими і ревними у вірі. Можливо, ви ще не знаєте, яким буде ваш подальший шлях, хвилюєтесь, але переконана, що відкриєте свої таланти і гордо будете говорити про нашу родину «Знамення». Будьте світлом для світу!»

У поліції Тернопільщини запрацював центр із розшуку зниклих воїнів

На війна поклав життя 23-річний захисник з Тернопільщини Віталій Сидорук (ФОТО)