Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Волонтери з Бережан зібрали 2,5 тонни макулатури задля донатів

Волонтери ГО “Вплив мрій” із Бережан провели акцію зі збору макулатури, щоб виручити кошти на потреби ЗСУ. Зібрали 2,5 тонни, отримали понад 12 тисяч гривень.

Відгукнулося багато небайдужих людей у трьох громадах – Бережанській, Нараївській та Саранчуківській. Приносили макулатуру в навчальні заклади, в дитсадки, в адмінбудівлі, в бібліотеки, будинки культури. Допоміг у зборі макулатури також голова ОСББ за адресою: Львівська, 8 у Тернополі. Потрібно було об’їхати всіх і зібрати. Волонтери знайшли пункт прийому з найвищою ціною – доправили туди вантаж.

Ініціатори акції зі збору макулатури – волонтерське подружжя Наталія та Андрій Онишківи, яке від початку масштабного вторгнення возить допомогу нашим захисникам на фронт. Виручені кошти вони передали волонтеру Ігорю Грицишину з Бережан, який разом із однодумцями виготовляє перископи, скоби для ріжків автоматів та антени для рацій і антени-“павуки”. Пан Ігор щоразу передає для воїнів виготовлене спорядження. Щоб хоч трішки фінансово підтримати його волонтерський рух, Наталія та Андрій організували краян до збору макулатури. Допомагала сортувати макулатуру молодь із “Пласт Станиця Бережани”.

“Ми безмежно вдячні всім людям, які підтримали цю добру справу! Війна триває, потреби на фронті зростають, тож робимо в тилу, що можемо. Сотні людей принесли пакунки макулатури, як результат – гора паперу, а це – дуже потрібні донати! Дякуємо пану Ігорю, що разом із волонтерами щоденно невтомно трудяться в майстерні. Завдяки їхнім пристроям збережено не одне життя наших воїнів,” – зазначила Наталія Онишків.

Хто не зміг підтримати акцію, може безпосередньо фінансово долучитися до виготовлення антен, перископів і скоб до автоматів, які дуже потрібні на фронті.

Рахунок для переказу коштів на картку “ПриватБанку”:
4149 4991 3988 4884 (волонтер Ігор Грицишин)

У Тернополі маршрутка в’їхала у стовп: транспорт розтрощений, люди травмовані (ФОТО)

ДТП у Тернополі: автобус із пасажирами в’їхав у електроопору, є потерпілі (ФОТО)