Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільщина прощається із захисниками Володимиром Кучеруком та Іваном Мусялом

33-річний Володимир Кучерук з Лановеччини загинув на Харківщині. Івану Мусялу було 39. Чоловік помер на Чернігівщині 25 червня. Вічна пам’ять захисникам. 

Про загибель військового повідомиляють в Лановецькій міській раді.

— Лановецька громада у скорботі: на Херсонщині загинув Володимир Кучерук. 27 червня, обірвалося життя нашого земляка Володимира Кучерука, 1991 року народження. Матрос, оператор відділення управління зенітної ракетно-артилерійської батареї, загинув захищаючи Україну від російських загарбників на Херсонщині. В скорботі схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя! Щирі співчуття рідним, — йдеться в повідомленні.

У соцмережах друзі та знайомі загиблого висловлють співчуття.

Володимир Кучерук — член Лановецької міської організації ВО «Свобода», доброволець батальйону «Карпатська Січ», матрос, оператор відділення управління зенітно-ракетної артилерійської батареї 37-ї бригади морської піхоти, фахівець з питань цивільного захисту Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі.

Іван Мусял помер на Чернігівщині

Трагічну звістку повідомили в Чортківській РДА.

— На жаль, маємо чергову втрату. Сумна звістка чорним крилом торкнулася Гусятинської громади. 25 червня 2024 року в районі населеного пункту Семенівка Новгород-Сіверського району Чернігівської області помер Іван МУСЯЛ, 1985 року народження, житель села Васильків Кривеньківського старостинського округу. Ще у вересні 2022 року наш земляк став до лав Збройних сил України. Відтепер він захищатиме рідну землю у лавах Небесного Війська. Чортківська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого, — йдеться в повідомленні.

Вічна пам’ять нашим захисникам. Схиляємо голови перед їх подвигом!

У Тернополі пасажир авто збив 20-річного велосипедиста

На Текстильній водій вантажівки вчинив ДТП, після чого вжив алкоголь