Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Родинне дерево – на пів стіни! На Тернопільщині привітали 100-річну ювілярку (ФОТО)

Фото: Козівська селищна рада.

100-літній ювілей відзначила Липка Марія Лаврентіївна із села Дибще Козівської громади. Секретар селищної ради Дмитро Барилко і начальник відділу соціального захисту населення Михайло Простяк привітали ювілярку з поважною датою. До вітань іменинниці долучився також місцевий староста Іван Шкільний.

З нагоди свята вручили ювілярці квіти, солодощі та інші подарунки.Нані Марія на даний час є другою мешканкою громади, яка перетнула 100-літній рубіж життя.

“На долю ювілярки випало чимало важких випробувань: страшний голодомор, Друга світова війна, важкі трудові роки в колгоспі. Зі своїм чоловіком Михайлом пані Марія прожила щасливих 52 роки у шлюбі. Сьогодні ювілярка перебуває в оточенні люблячої сім’ї.

Прикрасою інтер’єру її будинку є велике родинне дерево. Марія Лаврентіївна має 2 дітей, 5 внуків та 8 правнуків. Найбільше її бажання – дочекатися перемоги України у цій запеклій війні. Бажаємо міцного здоровʼя й радості від життя на многії та благії літа!” – йдеться в дописі Козівської селищної ради.

На фронті загинув відомий митець з Тернополя Артур Сніткус (ФОТО)

Як на Тернопільщині вимикатимуть світло 12 червня: графік