Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Оштрафували на 51 грн чоловіка, який познущався з могил Героїв на Тернопільщині

Випадок стався 3 червня на Тернопільщині. Чоловік здійснив наругу над могилами полеглих воїнів України.

На кладовищі поліцейські виявили пошкоджені хрести, порозкидані підсвічники, зірвані держаний прапор України та портрети загиблих військовослужбовців.

На місці події поліцейські зафіксували чотири пошкоджені могили військовослужбовців, які загинули у війні, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України від збройної агресії рф. На них були викинуті хрести, порозкидані підсвічники, зірвані держаний прапор України та портрети військовослужбовців.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Причетним до скоєння злочину виявився 53-річний житель одного із сіл громади. Фігурант раніше неодноразово був судимий за майнові злочини.

Справу розглядали у Гусятинському суді під головуванням судді Лисюка І.О. 

— Підозрюваний, перебуваючи в громадському місці в селищі Гусятин по вул. Незалежності, Чортківського району, а саме не центральній площі біля «Алеї Слави Героїв» здійснив хуліганські дії, а саме розкидав квіти та лампадки, поводив себе зухвало, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 Кодексу України про адміністративне правопорушення, йдеться у постанові.

Мешканця Гусятинщини суд визнав винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення і накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі трьох неоподаткованих мінімуми доходів громадян, що становить 51 (п`ятдесять одну) гривню.

В користь держави стягнули також судовий збір в розмірі 605 (шістсот п`ять) гривень 60 копійок.

Чарівне місце: у парку в Тернополі заквітло лавандове «поле» (ФОТО)

На Тернопільщині чоловіки убили косулю (ФОТО)