Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Не стало щирої людини і професіонала”. У Бережанах прощаються з Ігорем Хамарем

Передчасно обірвалося життя начальника першого відділу Тернопільського РТЦК та СП підполковника Ігоря Хамара. Сьогодні з Ігорем Петровичем прощаються у Бережанах.

“Бережанська міська рада сумує з приводу передчасної смерті Ігоря Хамара і висловлює щирі співчуття родині померлого”, – висловили співчуття представники громади.

“Пішла з життя добра, щира, весела людина. Кожен, хто працював із ним, знав його як фахового, світлого і наполегливого. За роки служби в ТЦК та СП він пройшов шлях від державного службовця до начальника відділу. Ігор Петрович проявив себе як енергійний, вправний організатор і мудрий керівник. Не рахувався з особистим часом, був відповідальним до роботи та вимогливим до себе і колег.

Горе прийшло в родину… І не тільки. Без батька, без його любові залишилась маленька донечка, без підтримки і опори – дружина, без турботи і уваги – батьки, сестра втратила брата…

Нехай світлий спомин про Ігоря Петровича назавжди залишиться у серцях рідних, колег та усіх, хто його знав, любив і шанував. Глибоко сумуємо з приводу непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого”, – йдеться в повідомленні Першого відділу Тернопільського РТЦК СП.

Не побоявся війни. Грузин приїхав до коханої у Тернопіль (ФОТО)

У поліції Тернопільщини запрацював центр із розшуку зниклих воїнів