На Тернопільщині блискавка в полі вбила 44-річного воїна (ФОТО)

На Тернопільщині блискавка в полі вбила 44-річного жителя Борщівської громади. Чоловік працював на своєму городі під час негоди, коли в нього влучив розряд. Медики швидкої допомоги лише констатували смерть людини.

Трагічний випадок стався увечері 11 червня в селі Сапогів Борщівської територіальної громади. Під час сильної грози, що вирувала над Тернопільщиною, блискавка вдарила в місцевого жителя, повідомили ZAXID.NET в ДСНС Тернопільщини, 12 червня.

За словами селян Сапогіва, місцевий житель працював у полі, коли в нього влучила блискавка. На місце події викликали медиків швидкої допомоги. Однак, лікарі лише констатували смерть чоловіка. Про подію також повідомили в поліцію Борщева. Правоохоронці розпочали провадження за фактом смерті людини за ст. 115 КК України з приміткою «нещасний випадок». Тіло чоловіка забрали для проведення судово-медичної експертизи для встановлення точної причини смерті.

Як повідомляє Другий-відділ Чортківського Ртцк-та-сп, то 11 червня 2024 року трагічно загинув від природної стихії учасник бойових дій (АТО, ООС), сержант запасу Корчак Віктор Ількович, 1980 р.н., житель села Сапогів.

Віктор Корчак захищав Україну в лавах Збройних Сил України з 2015 по 2021 роки, проходячи військову службу по мобілізації та за контрактом. Мав великий військовий досвід та статус учасника бойових дій.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого Воїна.

Нехай Господь прийме його світлу душу і оселить там, де праведні спочивають.

Вічна пам’ять та слава!

Віталій Чемерис

This website uses cookies.