Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Чортківщині судитимуть посадовців за хабарі при реєстрації автомобіля

Експерт МВС України й адміністраторка територіального сервісного центру відповідатимуть за отримання неправомірної вигоди за перереєстрацію автомобіля.

200 доларів та дві тисячі гривень отримали посадовці за спекуляції із перереєстрацією авто. Про це повідомляє обласна прокуратура.

— Прокурори Чортківської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо експерта МВС України й адміністраторки територіального сервісного центру, обвинувачених в одержанні неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням наданих йому повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду та у пособництві до одержання службовою особою неправомірної вигоди, — йдеться в повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що експерт МВС України й адміністраторка територіального сервісного центру за попередньою домовленістю між собою, одержали від місцевого жителя неправомірну вигоду в сумі 200 доларів США за безперешкодно проведене експертне дослідження автомобіля марки «BMW» та 2000 гривень за позитивне вирішення питань, пов’язаних із реєстрацією (перереєстрацією) вказаного автомобіля.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі СВ Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області.

У Тернополі водій пошкодив хрест Меморіалу Українських січових стрільців (ФОТО)

У Збаражі попрощалися з 25-річним Героєм Миколою Мельничуком (ФОТО)