Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Капітан тернопільської “Ниви” підписав контракт з клубом Прем’єр-ліги

23-річний півзахисник та донедавна капітан тернопільської “Ниви” Роман Волохатий став гравцем новачка Прем’єр-ліги – ФК «Інгулець». Наш земляк підписав контракт на три роки.

Про це повідомляє прес-служба ФК “Інгулець”.

За останніх пів року тернопільська футбольна команда «Нива» втратити другого капітана. Слідом на Максимом Механівим, котрий у лютому цього року покинув тернопільську команду і перейшов у київський «Лівий берег», у нинішнє міжсезоння «Ниву» залишив і Роман Волохатий, який перебрав капітанську пов’язку у Максима.

Нагадаємо, Роман Волохатий почав грати за тернопільську «Ниву» вже у далекому 2018 році перейшовши з команди першої ліги чемпіонату Тернопільської області – ФК «Заводське». Дебютував за тернопільську команду в офіційному матчі 18 липня 2018 року в кубковому поєдинку проти «Вікторії» (Миколаївка, Миколаївська область). А перший м’яч за ФК «Нива» забив 31 серпня 2019 року у домашньому поєдинку з хмельницьким «Поділля».

Загалом за шість років провів за «Ниву» 129 офіційних матчів у чемпіонаті та кубку України, в яких відзначився 10 забитими м’ячами.

Роман Андрійович Волохатий народився 23 серпня 2000 року у селі Передмірка Борсуківської громади, колишнього Лановецького, а нині Кременецькому району.

Джерело: Перший Онлайн.

Невдалий маневр завершився трагедією: у ДТП загинув мешканець Тернопільщини (ФОТО)

У Заліщиках чоловік викрав два муляжі пішоходів, щоб встановити їх у себе в селі (ФОТО)