Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Електричні автомобілі – транспорт майбутнього

Світ поступово переходить на електричний транспорт. При цьому світові продажі електромобілів кожний рік збільшується на 30–40%. Сьогодні в Україні відкритий продаж електромобілів, доставлених з Європи, Кореї та США. Але слід відзначити, що одним з найбільших автобазарів електромобілів знаходиться в Китаї. При цьому в цій країні можна знайти як автомобілі власного виробництва, так і других відомих марок, таких як Mitsubishi, Honda, KIA, Nissan, Tesla та інших.

Слід відзначити, що китайські електромобілі уже зараз складають гідну конкуренцію своїм західним аналогом. Компанія Bex Auto пропонує кожному охочому придбати автомобіль, який прибув з Китаю за помірною ціною. При цьому вона гарантує високу якість кожної моделі, її відмінний технічний стан та відповідність усім вказаним при продажу параметрам. Авто з Китаю в Україні – це вже не дивина, а закономірність. І з кожним роком їх кількість тільки зростає.

Чим привабливі автомобілі, пригнані з Китаю для українців

Автомобілі, доставлені з Китаю, можуть бути привабливими для наших водіїв з різних причин:

1.Автомобілі, вироблені в Китаї, часто пропонуються за більш привабливими цінами порівняно з аналогічними моделями, виготовленими в інших країнах. Це дозволяє покупцям заощадити фінанси або отримати кращу модель за таку ж суму.

2.Китайські виробники автомобілів, такі як Geely, BYD, Great Wall Motors та інші, пропонують широкий вибір моделей різних класів та цінових категорій. Це дає можливість знайти автомобіль, який відповідає потребам та бюджету.

3. Китайські автовиробники активно впроваджують у свої автомобілі передові технології, такі як електричний привід, автопілот та системи безпеки. Це робить їх конкурентоспроможними на світовому ринку та приваблює покупців.

4. Багато автовиробників з Піднебесної ставлять акцент на якості своїх автомобілів і надають гарантію на продукцію. Це дозволяє покупцям мати впевненість у своєму виборі.

Китайські автовиробники постійно працюють над удосконаленням своїх моделей та впровадженням інновацій. Тому поряд з бензиновими та дизельними автомобілями тут випускається багато гібридних машин та електромобілів

У цілому, автомобілі, пригнані з Китаю, можуть бути доволі цікавим варіантом для українських покупців через їхню доступність, якість, високу технологічність та інновації.

b6757db5104d840af0d386fbd39e0850.png

Які найпопулярніші китайські електромобілі

Якщо оцінювати електрокар, то перший критерій, за яким це робиться, – дальність ходу. І тут китайські електромобілі на висоті. Цей параметр у деяких моделей сягає понад 500 кілометрів. Ось тільки деякі популярні моделі з великим запасом ходу:

NIO ES8. Це великий електричний SUV, який пропонує винятковий запас ходу – до 580 км на одному заряді за стандартом NEDC. Потужна електрична система, передові технології безпеки та зручності, інноваційна батарея з можливістю швидкої заміни – далеко не всі переваги цієї моделі, що робить її привабливим вибором для тривалих поїздок.

BYD Tang EV600 – електричний кросовер із запасом ходу до 520 км на одному заряді. Автомобіль потужний, має просторий, комфортабельний салон.

Xpeng G3 – це електричний кросовер, який пропонує здатний проїхати до 520 км на одному заряді. Автомобіль має сучасний дизайн, багато додаткових функцій та відзначається швидким заряджанням.

WM Motor EX5 – електричний кросовер із запасом ходу до 520 км на одному заряді АКБ

Нові електромобілі, звичайно, мають більшу вартість, ніж ті, що вже були в експлуатації. Але всупереч цьому і їх популярність лише зростає. І це все завдяки тихій комфортній їзді, зручності у керуванні та стильному дизайну кожного електромобіля.

Компанія Bex Auto – надійний імпортер електромобілів з Китаю!

Болюча втрата: на Донеччині загинув захисник з Тернопільщини Віктор Мовчан (ФОТО)

Незабаром у Тернополі розпочнеться літній купальний сезон: уже відомо коли